Előkerült egy fénykép, ami miatt most minden Trónok harca rajongó vad találgatásokba kezdett

FILM
2015 július 22., 18:21
comments 174

Tényleg spoilerek jönnek, sosem viccelnénk ilyesmivel.

Az előző évad ugye úgy ért véget, hogy az Éjjeli Őrség kevésbé bevándorlóbarát, kerítésépítésben hívő tagjai egyesével kapitányuk, Jon Snow elé járultak, és beleszúrtak egyet-egyet egy tőrrel, aki mindettől elzuhant. Mivel a sorozat ekkor ráadásul utol is érte a könyvet, senki nem tudta, hogy mindez mit jelent: meghal-e az egyik legnépszerűbb karakter (mondjuk ez nem egy értékesebb cím, mivel olyan arányban irtják a karaktereket a sorozatból, hogy azt követni se lehet)?

A sorozatot kísérő médiafelhajtásba a stáb is beszállt, a Snowt alakító színész, Kit Harington például elmondta, hogy nem fog visszatérni a sorozatba, és hasonlóan nyilatkoztak a sorozat készítői is. A rajongók közül viszont sokan ezt nem vették be és csak trükknek sejtették, és lehet nekik van igazuk. Harington ugyanis egy fénykép szerint most Belfastban bukkant fel, ahol éppen most forgatják az új évadot. A kép a reptéren készült, állítólag a színész ugyanazzal a járattal érkezett, mint a bérgyilkos Jaqen H’gart alakító Tom Wlaschiha.

A Vanity Fair errefel már egyenesen arról írt kedden, hogy Jon Snow visszatérése a tévésorozatok történetének legrosszabbul őrzött titka.

A pletykák amúgy már hetek óta tartanak, sokak például arra építettek, hogy Harington hosszú hajjal jelent meg a wimbledoni tenisztorna nézőterén, és a közkeletű magyarázat szerint mi másért nem vágatta volna le a haját, ha nem a sorozatbeli karaktere miatt kéne még mindig hosszan tartania. (TIME)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.