A magyar foci miatt estek egymásnak fideszes politikusok Facebookon

sport
2015 július 24., 07:32
comments 221

Csütörtök este egészen szánni való, rettenetes játékkal a Ferencváros 2-0-ás vereséget szenvedett a bosnyák Zeljeznicar otthonában, és ezzel kettős vereséggel távoztak az idei európai kupaküzdelmekből. A csapat, amelyik tavaly kapott új csodastadiont, idén meg legutóbb az Emmi tömte ki őket 750 millió forint közpénzzel, ezentúl csak itthon boldogíthatja a szar foci szerelmeseit.

A csapatot elkísérő ultrák Facebookos beszámolója szerint ráadásul őket meg azért nem engedték be a stadionba, mert bár a bosnyák szervezők és a helyi rendőrség is mindent rendben talált náluk és érvényes jegyük is volt, Budapestről a Fradi vezetősége meggyőzte az UEFA illetékeseit, hogy ne mehessenek be. Az újabb csatát a Fradi ultrái és a fideszes pártigazgató és szavazóirányító Kubatov Gábor között már nem hagyhatta szó nélkül a fideszes újpesti polgármester, Wintermantel Zsolt sem, aki Facebookon üzent Kubatovnak:

wintermantel

Kubatov helyett csütörtök késő este a Fidesz polihisztora, az MTK-elnök Deutsch Tamás érezte úgy, hogy válaszolnia kell minderre, ezért Wintermantel posztja alá kommentelt. Amiben ha jól értjük, uborkafára felkapaszkodott idiótának, szánalmas lájkkurvának és lila majomnak nevezte párttársát:

winter02

Az mondjuk nem világos, hogy miért jön elő Deutsch a jófej klubelnök dologgal, mert tudtunkkal Wintermantel nem az Újpest elnöke. De nem is ez az első dolog, amit valaha nem értettünk egy Deutsch-megnyilvánulásból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.