Szabó Zsófi egy gazdag politikussal jár

2015 augusztus 4., kedd 6:59
297

A Nagy Magyar Bulvárkapcsolati Celebháló egyik kulcsfigurájára, Szabó Zsófira ismét rátalált a szerelem.

Fotó: Szabó Zsófi rajongói oldala / Facebook

A művésznő – aki többször hangsúlyozta, hogy az édesapja, Szabó Gyula intésére jár folyamatosan jóval idősebb férfiakkal – a Bors szerint néhány hónapja egy dúsgazdag politikust szeret. De vajon kit: Gyurcsány Ferencet? Rogán Antalt? Kovács Lászlót? Dehogy.

A kipixelezett arcú Kis Zsoltot, akiről valószínűleg most olvasol először, mivel a politikai pályája annyi volt, hogy a 2009-es EP-választáson az MCF Roma Összefogás Párt listavezetőjeként nem jutott be. Ráadásul megtört az átok: a férfi egyidős vele.

A Bors egyik helyi informátora szerint a férfi:

„Ma már csak lovakkal foglalkozik, de néhány éve a politikában is kipróbálta magát. Nyíregyháziak, köztiszteletben álló család az övék, amely őrzi a hagyományokat. Vagyonukkal a leggazdagabb családnak számítanak a városban. Amióta Zsolt összejött a színésznővel, még többet beszélnek róluk a nyíriek.”

A Bors rárontott egy kérdéssel Szabó Zsófira, aki blokkolta a megkeresést, és nekifutásból nem nyilatkozott vissza. Mi mindenesetre gratulálunk!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt