Vajna Tímea: Aki ad, az kap

2015 augusztus 13., csütörtök 9:14
513

Nem gondoltuk volna, de nem csak játék és mese meg süti habbal a Palácsik lányok élete. A Story két hasábban riportozza a szörnyű kínt. Vajna Tímea szerint húgának sokat kell tűrnie, mert, bár neki adja a ruháit, táskáit, azért a taxiszámlát és a rezsit a kistestvérnek kell fizetni. Apropó rezsi, Timi kikéri magának, hogy a százmilliós lakásban, amit Andytől kapott a saját, testvére él.

„Ki éljen a  lakásunkban, ha nem a húgom? Adjam bérbe egy idegennek és az egyetemista testvérem, pedig vegyen ki magának egy drága lakást?”

Timi húga, Lilla amúgy sokat lóg barátjával Andyéknél, legalább hetente háromszor ott vacsiznak. Lilla szerint nem igaz, hogy elhalmoznák ajándékokkal, és a nászútra sem kísérte el a sikeres házaspárt. A testvér szerint táskákat, ruhákat kap Timitől és

„legutóbb az Andy által bérelt magángéppel repültünk Ibizára.”

Timi azért odafigyel a testvérére. Szerinte

„fontos, hogy megtanulja a munka iránti alázatot, már csak azért is, mert azt tervezzük, hogy ha elvégzi az egyetemet, akkor együtt fogunk dolgozni, és csinálunk egy női blogot. Én úgy gondolom, hogy aki ad, az kap.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt