Itt az Okilly Dokilly, a Ned Flanders tematikájú metálzenekar

ZENE
2015 augusztus 14., 09:39
comments 39

A beöltözős metál egyáltalán nem új műfaj, de a phoenix-i zenekar így is tudott újat mutatni. Ők az első banda, amelyik a Simpson család legendás istenfélő szomszédja, Ned Flanders előtt állítanak emléket. Nem csak öltözködésükben valósítják ezt meg, dalszövegeik többsége is egy az egyben Ned szövegeire épül.

A zenekartagok is mind Nedek (Head Ned, Bled Ned, Red Ned, Thread Ned és Stead Ned), és az egész véletlenül, sorban állás közben jutott az énekes és a dobos eszébe, amikor épp azon gondolkodtak, mi legyen a formálódó zenekarjuk neve.

Nem ez az első Simpsons-tematikájú zenekar a szcénában, ott volt például a Bartcore, de szerintük ők annál azért lassabb, dallamosabb zenét játszanak, és nem is annyira mocskosat, mint amit a Krusty Punk csinál.

(via RipItUp)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.