Új rekord: Hétfőn már egymilliárd ember használta a Facebookot

TECH
2015 augusztus 27., 21:06

Mark Zuckerberg a Facebookon jelentette be (az ugye már+1) , hogy hétfőn fontos mérföldkőhöz értek, mert aznap a világon minden hetedik ember a Facebookon lógott,

azaz egymilliárdan használták az oldalt.

Mark Zuckerberg szerint az indulásuk óta ez volt az első alkalom, hogy el tudták érni ezt a felhasználószámot. Szerinte ezzel hangot tudnak adni minden embernek. Hozzátette, hogy a nyitottabb és hálózatba szervezett világ sokkal jobb lesz, mert erősebb kapcsolatok alakulnak ki azokkal, akiket szeretünk, a több lehetőség erősíti a gazdaságot és és a társadalmat is..

Az egész poszt annyira vidám és optimista, hogy szinte biztos vagyok benne: Mark nem nagyon olvas kommenteket.

 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.