A Jobbik elfoglalta a Verseny utcai tranzitállomás területét, ahova a főváros a menekülteket költöztetné

2015 augusztus 31., hétfő 5:39
571

A párt regionális igazgatója (az ELTE BTK Hök-jéből érkező) Stummer János hétfő reggel pár társával akrobatikus demagógia keretében saját szavai szerint "blokád alá" vette a Verseny utcai piac területét, ahova a főváros vezetése tranzitzónát nyitna a Budapestre érkező menekültek számára.

Mint írják,

"a VIII. kerületi Verseny utcában, a korábbi piac helyén lesz az egyre agresszívebb migránsok új tranzitzónája a fővárosban. A budapesti Jobbik határozott álláspontja az, hogy a tranzitzónák áthelyezése ugyanolyan látszatintézkedés a főváros vezetése részéről, mint a funkcióját tökéletesen ellátni képtelen kerítés, s ahogyan a kormány kerítés mentén felépített bevándorláspolitikája megbukott, úgy Tarlós István új tranzitzónája is meg fog.

Budapest nem menekülttábor! A mai naptól kezdve folyamatosan tiltakozni fogunk a 373 millióból felépíteni kívánt új tranzitzóna ellen, s ha kell, polgári engedetlenséggel fogjuk megakadályozni a munkálatok megkezdését."

Addig maradnak, amíg Tarlós István vissza nem vonja a javaslatát, teszik még hozzá, mivel Budapest nem menekülttábor. Csütörtöktől nagy esők jönnek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt