Mindenki dobja el, amit fog: meg van oldva a menekültválság és megbukott az Orbán-rendszer

Nyílt levelet írtak alá a magyar értelmiségiek Angela Merkelnek, a menekültválság megoldását sürgetve, és eléggé eláztatva a Minszterelnök Urat. Erős szöveg, mint például:

„Aggódunk Európa körül zajló polgárháborúk elől menekültek ezreiért, akik az Európai Unió csődöt mondott menekültügyi politikájának túszaiként és egy egyre fékeveszettebb nemzeti kormányzat játékszereként kénytelenek Magyarországon emberhez méltatlan körülmények között a bizonytalan holnaptól rettegni.”

Orbán szétzúzza az európai értékékek kőtábláit, lépten-nyomon gerjeszt, hatósági szigorral kriminalizál, behízelgi magát a szélsőjobboldali szavazók szívébe, satöbbi.

A nyílt levelet olyan nagyágyúk írták alá, mint dr. Demszky Gábor, az ismert szociológus, Galkó Balázs színművész, Gehér József tanácsadó, Kálmán C. György egyetemi tanár, Kornis Mihály író, Lángh Júlia újságíró és sokan mások. (NOL)

 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.