Mindenki dobja el, amit fog: meg van oldva a menekültválság és megbukott az Orbán-rendszer

Egyéb
2015 szeptember 06., 11:48
comments 439

Nyílt levelet írtak alá a magyar értelmiségiek Angela Merkelnek, a menekültválság megoldását sürgetve, és eléggé eláztatva a Minszterelnök Urat. Erős szöveg, mint például:

„Aggódunk Európa körül zajló polgárháborúk elől menekültek ezreiért, akik az Európai Unió csődöt mondott menekültügyi politikájának túszaiként és egy egyre fékeveszettebb nemzeti kormányzat játékszereként kénytelenek Magyarországon emberhez méltatlan körülmények között a bizonytalan holnaptól rettegni.”

Orbán szétzúzza az európai értékékek kőtábláit, lépten-nyomon gerjeszt, hatósági szigorral kriminalizál, behízelgi magát a szélsőjobboldali szavazók szívébe, satöbbi.

A nyílt levelet olyan nagyágyúk írták alá, mint dr. Demszky Gábor, az ismert szociológus, Galkó Balázs színművész, Gehér József tanácsadó, Kálmán C. György egyetemi tanár, Kornis Mihály író, Lángh Júlia újságíró és sokan mások. (NOL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.