A Keletiben folyamatosan szállnak át a migránsok

migráció
2015 szeptember 07., 12:45
comments 162

keleti pályaudvar migráns sor

Gyakorlatilag tranzitállomás lett a Keleti pályaudvar – mondta a helyszínen lévő Horváth Bence, aki szerint elég kevés menekült van éppen ott, de állítólag ma már kb. 1000-1500 menekült szállhatott vonatra, most is szabályos sor várja a fél óra múlva induló hegyeshalmi járatot. Kérdés, hogy meddig engedik ezt még. Egyébként nyugati turisták is simán beállnak a sorba, azt hiszik, csak az vezet a vonathoz. Hozzájuk rendőrök mennek oda szólni, hogy nekik nem kell sorbaállniuk. A rendőrök külön kocsiba terelik a menekulteket, van velük arab tolmács is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.