Nagyon súlyos a helyzet Röszkénél ma éjszaka

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A Kettős Mérce azt írja, hogy több száz menekültnek, köztük kisbabáknak kell egy réten éjszakázniuk, ahol már éjfélkor is csak 10 fok volt. Állítólag nincs elég takaró és polifoam, se meleg innivaló, se semmilyen melegedési lehetőség. A helyszínen lévő orvos szerint tragédia lesz, ha nem jön segítség.

Ezen a videón Dudás Dorottya orvos beszél a helyszínen.

Vészhelyzet Röszkén!Dudás Dorottya orvos a röszkei gyűjtőpontról küldte ezt a videót! Nagyjából 500 menekült, 10-15 kisbaba van ott jelenleg egy réten, most 10 fok a hőmérséklet de ez éjszaka tovább fog csökkenni, nincs elég takaró és polifoam. Meleg innivaló, melegedési lehetőség egyáltalán nincs! Bármi amivel ezek az emberek melegedni tudnak, nagy segítség, ha van ismerősötök, aki tud most segíteni, szóljatok neki, osszátok meg a videót! Az is jó ha valaki kocsival odamegy ahol a gyerekek tudnak melegedni.Nem hagyhatjuk, hogy emberek ilyen állapotok között éjszakázzanak Magyarországon!

Posted by Kettős Mérce on Monday, September 7, 2015

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.