Deutsch Tamás nem ment el a drogperre, amit maga indított Juhász Péter ellen

POLITIKA
2015 szeptember 10., 13:44

Lehet, sose tudjuk meg biztosan, hogy drogozott-e (drogozik-e) Deutsch Tamás, mert a fideszes EP-képviselő csütörtökön nem ment el a Fővárosi Törvényszékre annak a rágalmazási pernek a első tárgyalására, amit maga indított Juhász Péter ellen - derül ki az Index híradásából.

Deutsch még decemberben nyilatkozta egy interjúban, hogy sosem drogozott, Juhász néhány nappal később viszont Facebookján azt állította, hogy tanúkkal is igazolni tudja ennek ellenkezőjét.

23_deutsch_tamas_fidesz_dajcstomi

Magánvádló hiányában a bíró megszüntette az eljárást. Deutschnak lehetősége van fellebbezni, és ezesetben folytatódhat az eljárás, amennyiben a felperes tudja bizonyítani, hogy rajta kívül álló okból maradt távol. Deutsch az Indexnek azt mondta, nem kapott idézést, ezért nem ment el, de a magánindítványát fenntartja. A Strasbourgból jelentkező Deutsch azt nyilatkozta, hogy igenis fellebbezni fog.

A történet attól igazán kerek, hogy az ezzel párhuzamosan zajló polgári per első tárgyalására meg Juhász nem ment el, mert arról viszont ő nem tudott. Azt Deutsch ezzel megnyerte, úgyhogy ott Juhász fellebbezett a döntés ellen. Minden jel szerint a továbbiakban is remekül fogunk szórakozni.

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.