A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki László Petrát

2015 szeptember 11., péntek 3:05
319

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök este állította elő a gyanúsítottat, aki szabadlábon védekezik, derül ki a rendőrség honlapjáról

A megalapozott gyanú szerint a negyvenéves nő kedden Röszkénél belerúgott egy emberbe, egy másikat pedig elgáncsolt, tettét több kamera is rögzítette. Az egyik menekültről azóta kiderült, hogy az Iszlám Állam által megkínzott Oszama Al-Ghabad volt, aki ismert fociedzőnek számított hazájában, mielőtt menekülnie kellett volna hazájából.

Az ügyészség garázdaság vétségének alapos gyanúja miatt rendelt el nyomozást, bár jogvédő szervezetek szerint László cselekedete simán minősülhetne többrendbeli, közösség tagja elleni erőszaknak is, amiért hét év börtön is járhat.

A további eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le.

László Petra csütörtök este szólalt meg, a Magyar Nemzetnek írt levelében bocsánatot kért, mint írta, elpattant benne valami, tettéért vállalja a felelősséget. Az operatőr húsz éve dolgozott ebben a szakmában, volt az MTV és az Echo Tv alkalmazottja is, az utóbbi időben a Jobbik közeli N1 Tv-nél dolgozott. (via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt