A Puskás Akadémia–Haladás meccset az élő közvetítés szerint csak 800-an nézték, a Puskás bemondásán alapuló statisztikában viszont már 2225 néző van

sport
2015 szeptember 13., 07:36
comments 143

A Puskás Akadémia szombaton hatkor fogadta a felcsúti Pancho-arénában a szombathelyi Haladást. A Felcsútnak sajnos nem sikerült nyernie, otthon is csak egy 1-1-es döntetlent tudtak elérni a bajnokság 2. helyén álló Haladással szemben.

De a legviccesebb az egészben, hogy a Nemzeti Sport élő tudósítása szerint csak 800 néző követte a meccset a stadionban, viszont a hivatalos statisztikába már 2225 néző került.

Ez háromféleképpen lehetséges:

  1. A Nemzeti Sportnál véletlenül elgépelték, és 2225-öt írtak a 800 helyett.
  2. A Puskás a 800 helyett 2225 nézőt jelentett le.
  3. 1400 láthatatlan drukker nézte a meccset a Pancho-arénában, akikről a Nemzeti Sport tudósítója értelemszerűen nem tudhatott, de a Puskás nyilvántartásában természetesen szerepeltek.

(via Veszelyezteteskontenttal Tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.