Két embert már elfogtak a bulinegyed hétvégi ostroma miatt

2015 szeptember 23., szerda 9:59
28

A TEK és a BRFK elfogott két férfit, akik a gyanú szerint részt vettek vasárnapra virradóra a Kertész utcában, egy szórakozóhely előtt kialakult tömegverekedésben.

Az egyikük a 31 éves szigetbecsei J. Lászlót, a másik a 42 éves fóti F. Gyula. Két társukat, a 44 éves szigetbecsei Balogh József és a 35 éves budapesti Máté János ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Vasárnap nem sokkal éjfél után a szórakozóhely előterében szóváltás alakult ki, majd az elkövetők bántalmazták a biztonsági őröket, a történtek során négyen megsérültek. Az egyik támadónál egy gumilövedék kilövésére alkalmas fegyver is volt, amelyből több lövést adott le.

A kedden elfogott J. Lászlót és F. Gyulát őrizetbe vették, előbbit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettével, míg F. Gyulát csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják. A rendőrség mindkettőjük esetében azt javasolja az ügyészségnek, hogy indítványozza az előzetes letartóztatásukat. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt