Ezekben a csodahotelekben lakott Lázár János rejtélyes útjain

POLITIKA
2015 szeptember 24., 15:56
comments 248

Végre-végre megtudhattuk a Direkt36 jóvoltából, hogy hol szállt meg Lázár János 2013-as zürichi és milánói útjain, a Kúria döntése után ugyanis muszáj volt elárulnia ezt a kormánynak.

Látszik, hogy amikor közpénzből kell utazni, akkor a miniszterelnökséget vezető államtitkár elég válogatós volt: mindkét luxusvárosban a legdrágább hotelek egyikében hált. (Igaz, Lázár később, amikor az Origo adatkérései után botrány lett az ügyből, igen fura eljárással zsebből visszafizette az utakat.)

Lázár János arra hivatkozott, amikor nem akarta kiadni az út részleteit, hogy amennyiben elárulná, melyik hotelben lakott, akkor visszakereshető lenne, hogy kivel találkozott, ami nemzetbiztonsági kockázat. Azt továbbra sem tudni, hogy Lázár kivel volt, és mit csinált ezeken az utakon.

Íme a két hotel, néhány képpel:

A zürichi Eden Du Lac: 103 ezer forint / éjszaka

lazar1a

 

lazar2a

 

lazar3a

A milánói Four Seasons: 298 ezer forint / éjszaka

lazar4a

lazar5a

lazar6a

(via Direkt36)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt