Embercsempész-hálózat főnőkét kapták el Magyarországon, négyszáz embert juttattak be az EU-ba

migráció
2015 szeptember 25., 08:17
comments 80

Három ország összehangolt nyomozása után csaptak le a rendőrök egy embercsempész-hálózatra. A banda Szerbiában, Magyarországon és Ausztriában élő szerb, magyar és arab származású vezetői 2014 augusztusa óta négyszáz embert juttattak be az Európai Unió területére. A hálózat egészen Görögországtól, Macedónián át Magyarországra utaztatta az ügyfeleit.

A nyomozók szeptember 18-án tartoztattak le Ausztriában négy, Szerbiában kilenc, Magyarországon egy embert. A magyar állampolgár a hazai útvonalon töltött be főszervezői szerepet. Elfogása során a rendőrök találtak nála fegyvereket, kábítószert, 84 millió forintnyi valutát. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt