Meglett az eltett tablet: Egy lengyel képviselő nyúlta le

külföld
2015 szeptember 26., 13:50
comments 226

Jerzy Szmit, a Jog és Igazságosság képviselője valószínűleg nem tudott arról, hogy a lengyel parlamenti bizottságok valamennyi üléséről felvétel készül, így csak arra tudott figyelni, hogy a többiek ne vegyék észre, amint lenyúlja a tabletet.

A technikája egyébként mesteri volt: Először csak úgy lép oda a bizottság titkárának asztalához, mintha csak azt akarná megnézni, hogy mi került be a jegyzőkönyvekbe. Két papírral szendvicsbe fogja a gépet, majd elsunnyog vele.

A lengyel parlamentet felkavarta a hír, hogy vannak, akik ilyen kis tételben is képesek lopni. Jerzy Szmit a parlamenti elnökhöz írt levelében azzal védekezett, hogy csak tévedésből (???), nem rossz szándékkal tette, amit tett.

Az október 25-i lengyelországi parlamenti választásokon már nem indul. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.