Pozsgay Imre annyi mindent tett az összmagyarságért, hogy ahhoz már Schmitt Pál is csak gratulálni tudott neki

politika
2015 szeptember 26., 12:09
comments 245

Az Eztergomi Vármúzeum Lovagtermében a Kádár-korszak egykori kultuszminiszterének Jankovics Marcell, Magyar Művészeti Akadémia alelnöke és Bihari Antal, a díj alapítója átadta a Szent István-díjat

az összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységért.

photo_camera Schmitt Pál egykori köztársasági elnök és Pozsgay Imre egykori államminiszter gratulálnak egymásnak - Fotó: MTI/Kovács Attila

A díjhoz és persze az volt összmagyarság érdekében végzett kiemelkedő jelentőségű tevékenységéhez Schmitt Pál is gratulált az államminiszternek.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt