https://img.444.hu/kettőhíd.jpg

Ilyen gyorsan még nem távolítottak el graffitit Budapesten

Budapest
2015 október 01., 15:18
comments 362

Olvasónk, Lajos még délelőtt szól, hogy a Margit híd középső pillérénél valaki felidézte Simicska Lajos legerősebb nyilatkozatát.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Azonban a graffitiző nem tudhatta, hogy a fővárosban hiper hatékonnyá váltak a közszolgáltatások, így pár órával később a híd úgy nézett ki, mintha a miniszterelnök neve ott sem lett volna.

photo_camera Fotó: Kasnyik Márton

Sajnos mire az intézkedő szakemberek végeztek a miniszterelnök graffitijével, már kicsúszhattak a munkaidőből, így a pár méterrel arrébb felfújt tagekre már nem maradt idejük
:(

photo_camera Fotó: Kasnyik Márton

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.