Aki azt hiszi, hogy a gatyájában biztonságban van a cucc, nagyon téved

bűnügy
2015 október 02., 14:20
comments 202

A nyomozók 2015. október 1-jén a szabolcsi Nyíregyházán elfogták a 31 éves K. Istvánt 31 éves , akinek gatyájában elrejtve 73,9 gramm marihuánát találtak.

A férfi a fővárosban vásárolta a kábítószert, amit nem csak fogyasztott, de árult is. A nyíregyházi rendőrök megkeresésére a BRFK munkatársai még aznap elfogták Zs. István 47 éves budapesti lakost, akitől a szabolcsi nyíregyi a füvet vehette. Mindkét férfival szemben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat kezdeményezték. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.