Ha már felhívod a seggeddel a rendőrséget, legalább ne arról beszélj, hogy éppen köröznek

Egészen komikus és elsőre alig hihető sztoriról számoltak be Aransas Pass rendőrei. Még augusztus végén három texasi férfit vettek őrizetbe, miután egy barátjuk, akivel egy autóban ültek, ráült a telefonjára, ezzel pedig véletlenül felhívta a rendőrséget. Majd pedig arról beszélgettek, hogy egyikük ellen letartóztatási parancs van érvényben. A rendőrség most tette közzé a videót az esetről Facebook-oldalán, emiatt lett belőle most nagyobb felhajtás.

Butt-Dialing 911 is a Hazardous NuisanceButt-dialing 911 is a hazardous nuisance. Hazardous to the one who received a 12 year prison sentence, and a nuisance to our 911 communications division.

Posted by Aransas Pass Police Department on 2015. szeptember 30.

f

Miután valahogy sikerült annyira szerencsétlenül mozgolódni a telefonon, hogy az pont a rendőrséget hívja, a diszpécser füle hallatára arról beszélt az egyik férfi, hogy őt is és egy társát is körözik. A rendőrség bemérte a hívás helyszínét, majd járőröket küldtek oda. A négy férfi egy autóban ült, és miután a rendőr kiderítette, melyikük hívta a rendőrséget, elkezdte ellenőrizni az irataikat is. Ekkor derült ki, hogy a négy utasból három ellen volt körözés, pont a telefont a seggével felhívó sofőr ellen nem. Letartoztatták őket. (MySanAntonio)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.