Kéthavonta kinyírnak egy fél osztályt. Miért nem tiltják már be a lőfegyvereket Amerikában?

2015 október 2., péntek 16:51
603

Így megy ez, 1001 + 1 egyszerű pontban:

 1. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 2. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 3. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 4. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 5. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 6. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 7. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 8. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 9. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 10. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 11. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 12. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 13. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 14. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 15. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 16. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 17. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 18. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 19. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 20. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 21. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 22. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 23. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 24. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 25. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 26. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 27. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 28. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 29. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 30. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 31. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 32. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 33. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 34. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 35. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 36. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 37. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 38. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 39. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 40. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 41. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 42. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 43. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 44. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 45. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 46. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 47. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 48. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 49. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 50. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 51. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 52. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 53. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 54. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 55. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 56. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 57. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 58. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 59. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 60. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 61. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 62. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 63. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 64. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 65. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 66. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 67. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 68. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 69. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 70. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 71. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 72. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 73. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 74. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 75. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 76. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 77. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 78. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 79. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 80. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 81. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 82. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 83. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 84. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 85. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 86. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 87. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 88. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 89. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 90. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 91. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 92. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 93. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 94. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 95. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 96. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 97. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 98. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 99. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 100. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 101. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 102. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 103. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 104. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 105. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 106. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 107. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 108. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 109. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 110. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 111. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 112. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 113. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 114. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 115. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 116. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 117. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 118. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 119. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 120. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 121. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 122. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 123. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 124. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 125. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 126. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 127. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 128. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 129. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 130. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 131. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 132. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 133. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 134. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 135. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 136. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 137. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 138. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 139. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 140. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 141. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 142. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 143. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 144. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 145. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 146. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 147. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 148. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 149. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 150. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 151. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 152. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 153. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 154. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 155. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 156. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 157. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 158. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 159. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 160. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 161. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 162. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 163. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 164. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 165. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 166. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 167. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 168. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 169. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 170. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 171. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 172. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 173. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 174. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 175. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 176. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 177. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 178. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 179. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 180. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 181. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 182. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 183. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 184. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 185. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 186. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 187. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 188. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 189. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 190. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 191. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 192. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 193. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 194. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 195. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 196. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 197. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 198. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 199. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 200. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 201. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 202. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 203. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 204. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 205. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 206. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 207. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 208. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 209. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 210. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 211. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 212. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 213. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 214. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 215. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 216. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 217. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 218. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 219. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 220. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 221. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 222. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 223. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 224. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 225. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 226. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 227. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 228. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 229. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 230. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 231. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 232. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 233. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 234. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 235. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 236. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 237. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 238. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 239. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 240. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 241. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 242. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 243. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 244. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 245. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 246. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 247. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 248. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 249. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 250. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 251. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 252. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 253. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 254. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 255. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 256. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 257. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 258. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 259. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 260. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 261. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 262. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 263. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 264. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 265. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 266. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 267. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 268. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 269. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 270. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 271. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 272. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 273. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 274. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 275. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 276. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 277. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 278. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 279. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 280. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 281. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 282. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 283. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 284. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 285. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 286. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 287. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 288. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 289. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 290. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 291. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 292. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 293. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 294. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 295. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 296. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 297. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 298. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 299. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 300. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 301. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 302. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 303. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 304. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 305. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 306. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 307. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 308. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 309. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 310. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 311. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 312. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 313. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 314. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 315. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 316. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 317. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 318. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 319. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 320. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 321. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 322. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 323. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 324. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 325. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 326. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 327. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 328. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 329. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 330. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 331. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 332. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 333. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 334. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 335. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 336. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 337. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 338. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 339. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 340. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 341. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 342. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 343. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 344. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 345. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 346. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 347. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 348. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 349. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 350. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 351. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 352. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 353. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 354. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 355. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 356. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 357. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 358. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 359. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 360. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 361. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 362. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 363. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 364. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 365. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 366. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 367. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 368. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 369. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 370. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 371. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 372. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 373. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 374. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 375. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 376. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 377. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 378. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 379. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 380. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 381. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 382. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 383. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 384. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 385. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 386. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 387. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 388. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 389. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 390. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 391. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 392. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 393. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 394. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 395. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 396. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 397. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 398. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 399. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 400. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 401. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 402. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 403. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 404. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 405. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 406. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 407. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 408. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 409. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 410. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 411. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 412. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 413. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 414. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 415. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 416. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 417. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 418. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 419. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 420. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 421. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 422. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 423. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 424. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 425. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 426. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 427. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 428. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 429. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 430. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 431. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 432. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 433. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 434. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 435. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 436. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 437. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 438. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 439. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 440. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 441. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 442. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 443. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 444. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 445. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 446. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 447. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 448. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 449. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 450. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 451. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 452. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 453. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 454. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 455. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 456. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 457. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 458. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 459. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 460. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 461. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 462. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 463. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 464. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 465. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 466. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 467. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 468. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 469. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 470. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 471. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 472. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 473. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 474. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 475. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 476. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 477. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 478. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 479. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 480. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 481. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 482. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 483. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 484. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 485. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 486. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 487. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 488. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 489. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 490. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 491. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 492. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 493. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 494. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 495. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 496. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 497. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 498. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 499. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 500. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 501. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 502. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 503. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 504. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 505. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 506. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 507. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 508. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 509. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 510. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 511. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 512. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 513. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 514. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 515. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 516. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 517. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 518. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 519. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 520. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 521. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 522. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 523. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 524. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 525. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 526. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 527. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 528. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 529. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 530. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 531. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 532. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 533. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 534. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 535. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 536. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 537. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 538. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 539. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 540. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 541. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 542. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 543. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 544. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 545. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 546. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 547. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 548. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 549. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 550. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 551. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 552. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 553. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 554. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 555. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 556. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 557. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 558. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 559. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 560. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 561. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 562. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 563. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 564. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 565. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 566. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 567. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 568. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 569. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 570. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 571. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 572. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 573. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 574. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 575. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 576. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 577. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 578. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 579. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 580. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 581. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 582. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 583. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 584. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 585. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 586. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 587. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 588. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 589. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 590. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 591. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 592. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 593. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 594. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 595. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 596. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 597. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 598. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 599. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 600. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 601. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 602. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 603. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 604. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 605. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 606. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 607. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 608. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 609. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 610. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 611. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 612. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 613. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 614. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 615. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 616. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 617. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 618. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 619. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 620. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 621. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 622. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 623. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 624. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 625. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 626. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 627. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 628. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 629. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 630. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 631. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 632. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 633. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 634. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 635. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 636. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 637. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 638. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 639. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 640. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 641. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 642. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 643. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 644. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 645. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 646. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 647. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 648. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 649. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 650. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 651. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 652. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 653. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 654. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 655. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 656. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 657. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 658. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 659. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 660. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 661. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 662. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 663. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 664. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 665. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 666. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 667. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 668. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 669. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 670. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 671. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 672. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 673. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 674. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 675. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 676. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 677. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 678. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 679. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 680. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 681. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 682. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 683. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 684. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 685. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 686. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 687. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 688. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 689. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 690. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 691. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 692. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 693. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 694. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 695. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 696. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 697. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 698. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 699. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 700. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 701. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 702. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 703. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 704. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 705. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 706. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 707. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 708. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 709. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 710. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 711. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 712. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 713. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 714. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 715. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 716. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 717. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 718. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 719. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 720. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 721. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 722. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 723. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 724. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 725. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 726. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 727. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 728. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 729. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 730. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 731. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 732. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 733. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 734. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 735. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 736. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 737. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 738. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 739. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 740. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 741. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 742. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 743. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 744. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 745. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 746. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 747. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 748. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 749. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 750. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 751. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 752. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 753. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 754. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 755. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 756. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 757. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 758. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 759. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 760. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 761. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 762. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 763. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 764. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 765. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 766. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 767. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 768. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 769. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 770. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 771. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 772. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 773. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 774. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 775. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 776. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 777. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 778. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 779. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 780. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 781. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 782. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 783. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 784. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 785. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 786. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 787. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 788. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 789. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 790. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 791. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 792. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 793. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 794. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 795. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 796. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 797. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 798. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 799. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 800. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 801. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 802. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 803. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 804. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 805. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 806. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 807. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 808. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 809. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 810. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 811. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 812. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 813. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 814. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 815. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 816. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 817. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 818. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 819. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 820. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 821. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 822. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 823. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 824. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 825. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 826. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 827. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 828. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 829. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 830. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 831. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 832. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 833. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 834. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 835. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 836. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 837. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 838. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 839. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 840. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 841. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 842. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 843. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 844. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 845. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 846. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 847. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 848. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 849. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 850. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 851. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 852. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 853. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 854. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 855. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 856. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 857. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 858. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 859. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 860. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 861. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 862. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 863. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 864. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 865. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 866. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 867. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 868. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 869. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 870. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 871. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 872. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 873. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 874. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 875. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 876. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 877. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 878. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 879. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 880. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 881. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 882. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 883. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 884. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 885. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 886. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 887. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 888. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 889. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 890. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 891. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 892. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 893. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 894. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 895. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 896. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 897. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 898. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 899. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 900. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 901. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 902. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 903. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 904. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 905. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 906. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 907. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 908. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 909. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 910. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 911. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 912. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 913. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 914. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 915. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 916. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 917. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 918. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 919. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 920. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 921. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 922. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 923. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 924. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 925. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 926. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 927. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 928. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 929. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 930. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 931. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 932. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 933. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 934. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 935. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 936. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 937. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 938. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 939. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 940. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 941. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 942. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 943. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 944. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 945. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 946. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 947. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 948. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 949. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 950. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 951. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 952. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 953. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 954. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 955. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 956. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 957. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 958. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 959. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 960. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 961. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 962. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 963. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 964. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 965. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 966. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 967. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 968. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 969. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 970. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 971. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 972. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 973. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 974. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 975. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 976. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 977. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 978. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 979. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 980. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 981. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 982. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 983. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 984. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 985. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 986. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 987. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 988. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.
 989. Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.
 990. A CNN negyvenfős stábbal élőben közvetít a campusról, a Guardian a távolból tudósít, percről percre. Az Index dupla vezetőt szentel az eseményeknek.
 991. Barack Obama megrendült beszédben szimpatizál az áldozatokkal és családtagjaikkal, és kiáll a lőfegyvertartás szabályainak szigorítása mellett.
 992. A szigorítás hírére az amerikaiak pánikba esnek, megrohamozzák a fegyverboltokat, és felvásárolják az összes fegyvert a .22-es Berettától a rakétavetőig.
 993. Az NRA ügyvezetője, Wayne LaPierre egy nagyszabású fegyvervásáron bejelenti: Guns don’t kill people. People kill people.
 994. A demokraták a Facebookon sikoltoznak, hogy tilcsákbe, és hogy bezzeg Európa.
 995. A republikánusok a Facebookon sikoltoznak, hogy alkotmány, és hogy Európa az egy pussy.
 996. A tragikus események hatására Floridában hoznak egy szigorú törvényt, miszerint sportlövészethez, műlegyező horgászathoz és gyerekzsúrhoz legfeljebb .223 Bushmaster vagy annál kisebb kaliberű karabély használható.
 997. A Mother Jones megírja, hogy az elmúlt években megháromszorozódott a tömeges lövöldözések száma, most már 64 naponta megölnek négy vagy több embert.
 998. Obama közli, hogy tehetetlen: a fegyverlobbi túl erős, és markában tartja a kongresszust, amely a szigorító törvényeket meghozhatná.
 999. A napi eseményekre mindig érzékenyen reagáló South Park legfrissebb epizódjában Eric Cartman feltalálja a sorozatvető köpőcsövet, és titokban becsempészi az iskolába. Mr. Garrison behívatja és lecseszi, de Cartman eladja a szabadalmat a kormánynak, és az amerikai hadsereg a sorozatvető köpőcső bevetésével fényes győzelmet arat a világ összes hadszínterén. Cartmant kitüntetik, Kenny meghal.
 1000. Egy fegyverellenes civil szervezet egészen a törvények alkotmányossága felett őrködő Legfelső Bíróságig viszi az ügyet.
 1001. A Legfelső Bíróság az amerikai alkotmány 2., aztán a 14., aztán egyszerre a 2. és 14. kiegészítésére hivatkozva kimondja, hogy az amerikaiaknak joguk van fegyvert tartani.

+ 1: Egy elmebeteg Amerikában fogja magát, bemegy az iskolába, és egy félautomata gépkarabéllyal kiirtja a fél osztályt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt