Összeállt a Miniszterelnöki Kabinetiroda kabinetje

POLITIKA
2015 október 05., 14:18

Rogán Antal a Miniszterelnök Kabinetirodájához igazolt Tuzson Bence kommunikációs államtitkárnak, aki eddig a Fidesz-frakció szóvivője volt. Dömötör Csaba a Miniszterelnökség jelenlegi kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkára Rogán vezénylete alatt parlamenti államtitkár lesz. A közigazgatási államtitkár pedig Bíró Marcell lesz, aki eddig a Belügyminisztérium miniszteri kabinetfőnöke volt. Nagy János pedig államtitkárként felel majd a miniszterelnöki programokért. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.