Egy mókával kevesebb: többé nem lehet már libajnaizni

politika
2015 október 06., 05:33
comments 263

Immár a 2014-ben újraindított vizsgálatot is lezárták a Hajdú-Bét ügyében, értesült a Magyar Nemzet. A lap birtokába került ügyészségi határozat szerint

nem volt megállapítható bűncselekmény, és az eljárás folytatásától sem várható eredmény.

A Hajdú-Bét Zrt., Magyarország egyik legnagyobb baromfifeldolgozója 2004-ben ment csődbe úgy, hogy több beszállítójának is adósa maradt. Az ügyben először 2006-ban indult nyomozás csődbűntett gyanújával, de azt egy évvel később megszüntették. 2014-ben ennek a megszüntetett eljárásnak a folytatását rendelte el az ügyészség, de az újabb nyomozás is eredménytelen volt - pedig még a cég könyvelését is lefoglalták, házkutatásokat is tartottak és több tanút is kihallgattak. (Via Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.