Egy fideszes képviselő szerint hajszálra vagyunk attól, hogy halálgyárakká váljanak a kórházaink

2016 február 22., hétfő 20:29
367

A 24.hu újságírója beszélgetett hétfőn kormánypárti képviselőkkel a parlamentben, és a szokásos fideszes jópofizás mellett két érdekesebb véleménybe is belefutottak, igaz, ezeket a kormánypárti képviselők csak név nélkül vállalták.

Akkor szakadt át valami, amikor az egészségügy helyzete került szóba, ekkor két politikusból is olyan mondatok törtek ki, amik fideszesből ritkán szoktak. Egyikük szerint: 

"Valaki nagyon megetette Viktort, ugyanis váltig hiszi, hogy van elég pénz az egészségügyben, csak valakik menet közben kilopják belőle. Nem érti, hogy ha most azonnal nem tol be százmilliárdokat, ránk dől az egész."

Egy másik névtelen fideszes pedig ezt mondta a 24.hu tudósítása szerint: 

"Hajszálra vagyunk attól, hogy halálgyárakká váljanak kórházaink. Elfogynak az orvosok, sok településen, sok osztályon már most sincs, aki vizsgáljon, aki kezelje az ultrahanggépet, nincs, aki műtsön, nincs, aki bent maradjon éjszakai ügyeletre. Tartok tőle, túl vagyunk azon a ponton, ahonnan még vissza lehetett volna fordulni: hiába emelnénk akár triplájára az egészségügyiek bérét, aki egyszer kiment, nem jön vissza. Lassan kimondhatjuk, hogy aki nem tudja megfizetni a maszek egészségügyet, ha komolyabban megbetegszik, meghal."

Arról, hogy milyen állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben, legutóbb hétfő este írtunk magyar orvosok beszámolói alapján

Spoiler: borzasztóak. 

Bónusz: itt van még egyszer a galéria, hogyan épül 3,1 milliárd forintból Makovecz-stílusú kazánház Felcsúton, hogy füthetőek legyenek az edzőpályák. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt