Aczél Endre nem írhat többé a Népszabadságban a Kiss László-kommentek miatt

media
2016 április 09., 11:01
comments 983

A Népszabadság nem rendel cikkeket a továbbiakban Aczél Endrétől 

- erősítette meg értesülésünket Murányi András, a lap főszerkesztője. Aczél nem volt a Népszabadság munkatársa, külsősként írt 25 éve, cikkenként kapott pénzt. Murányi azt mondta, nagyon sajnálja az ügyet, de Aczél kommentjei Kiss László ügyében nem vállalhatóak a lap számára.

Aczél a Facebookon azt írta, a hatvanas években hallott az esetről, és a lány, akit Kiss László és társai megerőszakoltak,  nem is volt áldozat, és "szeretett kefélni".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt