„Dugd bele, tessék, dugd bele” – Csapó Gábor egy pohárral játszotta el a nemi erőszakot a Sport 1-en

Média
2016 április 09., 21:50
comments 1072

A Sport 1 Heti Helyzet című műsorában Kiss László ügye volt a téma; Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó és Gyenesei Leila világbajnok öttusázó vitatkoztak.

Csapó szerint 55 év távlatából nevetséges felmelegíteni a történetet, mire Ágai Kis András műsorvezető megkérdezte, mit csinálna a tettessel, ha az ő lányával művelt volna ilyesmit. „Kurvára megverném” – mondta Csapó, mire Gyenesei Leila felvetette, hogy „ha neked van egy lányod, akkor azt a lányodat úgy neveled, hogy menjen fel három férfinak a lakására?”

És itt következik a jelenet, amikor Csapó Gábor egykori jogi tanulmányai alapján egy pohárral megmutatja, hogy működik a nemi erőszak.


Ez már a műsorvezetőnek is sok volt, és érezhette ezt Csapó is, mert azt mondja, ő sem gondolta komolyan, hogy a nemi erőszak így működik:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt