Lázár szerint a kormány még hozzá sem nyúlt a paksi hitelhez, de fizetni már kellett érte

POLITIKA
2016 április 20., 19:14
comments 206

Az LMP-s kérdezte írásban kormányt arról, hogy mennyibe kerül idén az orosz hitel.

Válaszában Lázár János azt írta, hogy a kormány tiszteletben tartja a folyamatban lévő uniós versenyjogi vizsgálatokat, ezért az oroszoktól kapott hitelkeretet még nem nyitották meg. Hozzátette, hogy a hitelt csak a Bizottság versenyjogi jóváhagyása után kezdi el lehívni.

Ugyanakkor kitért arra is, hogy a kormány 2016. március 31-én 250 ezer euró rendelkezésre tartási díjat fizetett az orosz félnek, de szerinte erre a vizsgálat nincs kihatással.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt