Mexikó kiadja El Chapót

2016 május 20., 17:04
comments 29

Bár mindent megtettek a mexikói drogbáró ügyvédei, és érveltek azzal, hogy Donald Trump idegenellenessége miatt nem kapna fair tárgyalás ügyfelük, nem sikerült megúszni. Péntek este Mexikó bejelentette, hogy

kiadják Joaquin "El Chapo" Guzmant az Egyesült Államoknak

A börtönből klimatizált alagúton megszökő drogbárót január nyolcadikán kapták el ismét a mexikói hatóságok. Elfogásához hozzájárulhatott állítólag az is, hogy szökésében találkozott és két órás interjút adott az amerikai filmesnek, Sean Penn-nek. Joaquin Guzman Loerát a az amerikai kormány a világ leghatalmasabb drogcsempészének nevezte. Az általa vezetett Sinaloa drogkartell a legjelentősebb bűnszövetkezet Mexikóban.

Joaquin Guzman Loerát a az amerikai kormány a világ leghatalmasabb drogcsempészének nevezte. Az általa vezetett Sinaloa drogkartell a legjelentősebb bűnszövetkezet Mexikóban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.