„Valaki játsszon, bazmeg!”- egy egész ország gyűlölte meg a Megadethet a hétvégén

zene
2016 július 17., 15:13
comments 479

Péntek este, amikor a dunaújvárosi Rockmaraton fesztiválon kellett volna fellépniük, Dave Ellefson, a Megadeth basszusgitárosa a backstage-ben úgy belerúgott valami kődarabba, hogy eltört az egyik lábujja. A szervezők hiába rohantak vele a dunaújvárosi kórházba, a műsort már nem lehetett megmenteni, az utolsó pillanatban lemondták az egész koncertet.

Ez azért volt irtó kellemetlen a szervezőknek, mert az egész fesztivált erre a Megadethre építették fel. A történet legkeményebb része nyilván annak a szervezőnek jutott, akinek el kellett magyaráznia a több ezer rockernek, hogy hiába vették meg a jegyet, hiába jöttek el, nem lesz koncert.

Mit lehet ilyenkor mondani?

Mutassunk rá az igazi felelősökre! „Rohadtul nem tudok nektek mit mondani” -kezdte a szervező, aki ezután olyan szenvedéllyel küldte zenekart a picsába, amilyet Őszöd óta nem hallottunk. „Kempinskiben szálltak meg. És tudod milyen cateringet kértek? Hogy még avokádót meg még faszom tudja milyen gyümölcsöt is kértek bele, bazdmeg. És utána meg, bazmeg, elmentek haza. Kibaszottul sajnálom.”

A végén legalább akkora tapsot kapott a pótfellépőként az Akelát követelő közönségtől, mintha minimum, a Symphony of Destruction ment volna le.

Senki sem tudja, hogy ezek után a zenekar beteszi-e még valaha a lábát az országba, de annyi biztos, hogy szervező beszédének mindenképpen ott a helye a kortárs magyar rockzene legnagyobb sértődőinek panteonjában:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.