Kósa a beszervezési ügyről: "Szerintem a Moszad volt! Jamaikában van ilyen! Tiszta Mr. Bean!"

POLITIKA
2016 szeptember 07., 15:44
comments 166

A balatonfüredi évadnyitó frakcióülés előtti sajtótájékoztatón az ATV, a Hír TV és az RTL Klub is kérdezte a Fidesz frakcióvezetőjét arról, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal magánéleti részletekkel akart titkos együttműködésre bírni egy újságírót.

Kósa kifejezetten jókedvűen, mosolyogva válaszolt a kérdésekre, előkerült Mr. Bean James Bond paródiája, a Moszad és a CIA, és hogy ilyen komolytalan titkosszolgálat Jamaikában sincs. Ez utóbbi véleményét a frakcióülésen akár meg is beszélheti Pintér Sándor belügyminiszterrel.

Egyébként mi is éppen azt írtuk, hogy ez egy minden szempontból balsikerű akció volt, igaz, mi kevésbé nevettünk önfeledten azon, hogy az állam beleavatkozik egy magyar állampolgár magánügyeibe.

Az ügy jövő héten előkerül a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt