Kósa a beszervezési ügyről: "Szerintem a Moszad volt! Jamaikában van ilyen! Tiszta Mr. Bean!"

POLITIKA
2016 szeptember 07., 15:44
comments 165
link Forrás

A balatonfüredi évadnyitó frakcióülés előtti sajtótájékoztatón az ATV, a Hír TV és az RTL Klub is kérdezte a Fidesz frakcióvezetőjét arról, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal magánéleti részletekkel akart titkos együttműködésre bírni egy újságírót.

Kósa kifejezetten jókedvűen, mosolyogva válaszolt a kérdésekre, előkerült Mr. Bean James Bond paródiája, a Moszad és a CIA, és hogy ilyen komolytalan titkosszolgálat Jamaikában sincs. Ez utóbbi véleményét a frakcióülésen akár meg is beszélheti Pintér Sándor belügyminiszterrel.

Egyébként mi is éppen azt írtuk, hogy ez egy minden szempontból balsikerű akció volt, igaz, mi kevésbé nevettünk önfeledten azon, hogy az állam beleavatkozik egy magyar állampolgár magánügyeibe.

Az ügy jövő héten előkerül a nemzetbiztonsági bizottság ülésén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.