Ha a gyermekedet megerőszakolja egy kényszerbetelepített, hepatitiszes analfabéta migráns jövőre, tudod kinek köszönheted?

POLITIKA
2016 szeptember 26., 6:42
comments 868

Ha nem tudod, akkor a lovagkereszttel kitüntetett publicista, Bayer Zsolt megmondja:

Mióta a Bádog blog szerzője lovagkeresztjének átvétele utáni közfelháborodást követően leszokott a kurvaanyázásról, elsajátított néhány képszerkesztési trükköt (vagy környezetében valaki), és újabb mélységeket célzott meg.

Ezúttal a kormányzat gyűlöletkampányát kiforgató Kétfarkú Kutya pártnak üzent vizuális publicisztikában.

Bennem már csak egy kérdés maradt:

„Ha a magyar gazdaság fejlesztésére szánt uniós és állami pénzeket lenyúlja egy fogalmatlan, analfabéta, a hatalomba a félelemkeltő gyűlöletkampány segítségével bebetonozott fideszes párttitkár, azt melyik kisegérnek köszönhetjük?”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt