Itt a Chrome-kiegészítés, amivel egy kattintásra olvashatók a Népszabadság régi cikkei

POLITIKA
2016 október 10., 17:52
comments 97

Írtunk mi is arról hétfőn, hogy bár a Mediaworks úgy kapcsolta le szombat délelőtt a nol.hu-t, hogy a lap archívumát is elérhetetlenné tette, létezik egy módszer, amivel pár kattintással meg lehet találni a régi cikkeket a neten.

Kozma József (a FUCK NER alkotója) ezt a módszert továbbgondolva készített egy Chrome-kiegészítőt, így mostantól még könnyebben böngészhetőek a régi cikkek.

A kiegészítő innen érhető el. A működéséről a szerző ezt írta:

telepítsd ezt a Chrome extensiont és minden nol.hu-s URL a Wayback Machine-be visz. Ha éppen működik. Reméljük, van tárolt változat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.