Három nap után lemondott a Mediaworks megbízott vezérigazgatója

POLITIKA
2016 október 10., 19:05
comments 279

A Népszabadságot is tulajdonló és a kiadását felfüggesztő cég közleményben jelentette be hétfő este, hogy Katona Viktor, a Mediaworks Zrt. pénzügyi és operatív igazgatója, valamint megbízott vezérigazgató egészségügyi okok miatt a mai napon kérte munkaviszonya megszüntetését, valamint lemondott igazgatósági tagságáról is.

Katona csak szombaton került a cég élére, akkor, amikor a kiadó a szerkesztőséget sem értesítve bejelentette, hogy felfüggesztik a lap kiadását. Információink szerint a korábbi vezérigazgató, Rónai Balázs lett volna megbízva azzal, hogy vezényelje le a lap felfüggesztését, de ő ezt nem vállalta és lemondott. Helyére lépett be a korábban pénzügyi vezérigazgató-helyettesi és operációs vezetői poszton dolgozó Katona.

Katona kinevezése abban a közleményben bukkant fel, ami szombat délután került ki a nol.hu oldalára és ami azóta is olvasható ott.

Arról, hogy mi zajlik jelenleg a Népszabadság körül és mi lehet ennek a magyarázata, ebből a cikkünkből tudhat meg mindent:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.