Három nap után lemondott a Mediaworks megbízott vezérigazgatója

POLITIKA
2016 október 10., 19:05
comments 280

A Népszabadságot is tulajdonló és a kiadását felfüggesztő cég közleményben jelentette be hétfő este, hogy Katona Viktor, a Mediaworks Zrt. pénzügyi és operatív igazgatója, valamint megbízott vezérigazgató egészségügyi okok miatt a mai napon kérte munkaviszonya megszüntetését, valamint lemondott igazgatósági tagságáról is.

Katona csak szombaton került a cég élére, akkor, amikor a kiadó a szerkesztőséget sem értesítve bejelentette, hogy felfüggesztik a lap kiadását. Információink szerint a korábbi vezérigazgató, Rónai Balázs lett volna megbízva azzal, hogy vezényelje le a lap felfüggesztését, de ő ezt nem vállalta és lemondott. Helyére lépett be a korábban pénzügyi vezérigazgató-helyettesi és operációs vezetői poszton dolgozó Katona.

Katona kinevezése abban a közleményben bukkant fel, ami szombat délután került ki a nol.hu oldalára és ami azóta is olvasható ott.

Arról, hogy mi zajlik jelenleg a Népszabadság körül és mi lehet ennek a magyarázata, ebből a cikkünkből tudhat meg mindent:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt