A kormány még a kötvénybiznisz beáldozásán is kész elgondolkozni, csak nehogy beégjenek Orbán alkotmánymódosításával

POLITIKA
2016 október 18., 16:52
comments 277

Miután Vona Gábor bejelentette, hogy addig nem támogatják a Orbán Viktor alkormánymódosítását, amíg a kormány le nem állítja a letelepedési kötvényprogramját, Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár azzal kezdte a kommunikációs kármentést, hogy

„a kormány minden javaslatot megfontol az alaptörvény módosításával összefüggésben, mert nemzeti ügyként tekint a kérdésre”.

Tehát ha úgy alakul, elvileg még a kötvénybizniszt is beáldoznák, csak nehogy felsüljenek ezzel is az érvénytelen népszavazás után.

Tuzson elmondta, hogy Orbán Viktor találkozott Molnár Gyulával, az MSZP elnökével is, aki nyilvánvalóvá tette, hogy a szocialisták nem támogatják az alaptörvény módosítását, és nem vesznek részt az azzal kapcsolatos folyamatban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.