A TV2 kiblurözte Ryan Gosling kezéből a Magyar Nemzetet

POLITIKA
2016 december 14., 09:51
comments 203

A mostanában tudományos magasságokat ostromló Tények kedden arról is beszámolt, hogy Ryan Gosling mennyire el volt ájulva Budapesttől. A habonyista szerkesztőknek csak az okozott gondot, hogy a színész nem csak a Gellért fürdőben pózolt, hanem egy Magyar Nemzettel is ágyba bújt. Ráadásul a főcím pont arról szólt, hogy a Mol is üzletelt Pharaonnal."Ryan Gosling egy magyar napilappal a kezében."Szerencsére Andy Vajna tévéje észnél volt, és nem akarták a nézőket sokkolni azzal, hogy kedvencük Simicska lapját olvassa, ezért egyszerűen kiblurözték a fejlécet és a Pharaonról szóló címet.

A narrációban csak annyit mondtak, „Ryan Gosling egy magyar napilappal a kezében egy budapesti szálloda szobájában”.

A megoldás pont olyan, mint amikor 2011-ben a köztévé egyik Híradójában takarták ki Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét, aki akkor éppen tiltólistán volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt