Ostromállapot alakult ki Budapest belvárosában Kanye West új cipői miatt

DIVAT
2017 február 11., 10:18
comments 342

Kanye West már több cipőt is tervezett, a legújabb modelljét, a Yeezy BOOST 350 V2-t az Adidas dobja piacra február 11-én, szombaton. A cipő piacra dobását több tízezer ember várta világszerte, azt is megírták az amerikai lapok, hogy Kid Cudi már pénteken este ilyen cipőben lépett fel a Tonight Show-ban. Kid Cudi cipője egyébként így néz ki:

Forrás: Yeezymafia
photo_camera Forrás: Yeezymafia

Persze amit Kis Cudi viselt, az már egy módosított változat, ami a tervek szerint csak február 25-én kerül a boltokba. Amit már szombaton meg lehet venni, az a fekete-piros változat, ez:

photo_camera Forrás: Adidas

Ez, a fekete cipő egyetlen helyen kapható Magyarországon, Budapest belvárosában, egy Petőfi Sándor utcai boltban.

A rajongók pedig már éjjel megérkeztek a bolt elé.

photo_camera Fotó: Boros Bence
photo_camera Fotó: Boros Bence

Napközben pedig még többen gyűltek össze:

link Forrás

Több Facebook-poszt szerint annyira összezsúfolódtak az emberek az ajtónál, hogy még a bolt alkalmazottai is csak nehezen tudtak befurakodni, hogy kinyissák az üzletet.

Sőt, az érdeklődés olyan nagy, hogy valakik még sorszámokat is kezdtek osztani.

link Forrás

A magyarországi forgalmazó azonban azt írta a Facebookon, hogy ezek kamuk, és a cipővásárláskor ezeket nem fogják figyelembe venni.

Az emberek közben világszerte pakolásszák fel az Instagramra, hogy az elsők között vették meg az új cipőt, és hogy milyen jó nekik:

link Forrás
link Forrás

(Az eseményről Boros Bence barátunk tudósított.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.