A Riszpekt Ház utolsó adása mintha csak a mai napról szólt volna

Tbg
video
2017 február 17., 14:47
comments 43
link Forrás

A mai 266 ezer aláírás után előkerült a Riszpekt Ház utolsó adása 2013. március 28-áról. Ebben arról volt szó, milyen esélyei lehetnek az ellenzéknek. Öt pontot soroltunk fel, mi az, ami eldönt egy kampányt. Ebből négyben egyértelmű volt a Fidesz előnye.

Volt viszont egy ötödik, amiről akkor még nem tudtuk, eljön-e. Ezt az ötödik tényező az volt, lesz-e valami, ami átfordítja a közhangulatot, és ami miatt kiderül, az emberek többsége mást akar, mint amit a kormány. Ezt az ötödik tényezőt akkor úgy neveztük,

jön-e a momentum :OOOO

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.