Fellökött egy tüntetőt a Jogász- és Bankárbál egyik vendége

politika
2017 február 17., 07:33
comments 680

Szombaton tartották az idei, bankárokkal kiegészített Jogászbált a budai Várban, a Nemzeti Galériában. A rendezvény elé a devizahitel- és Quaestor-károsultak szerveztek demonstrációt. Minden érkezőt sípolva fogadtak és körbevettek.

link Forrás

Az egyik vendég, egy kopaszodó, középkorú férfi bevonulás közben eltaszította magától az egyik tiltakozót, egy bottal közlekedő idős asszonyt, aki a taszítástól a földre zuhant. A bálozó ezzel nem törődve haladt tovább.

A nő karján vérző seb keletkezett, mentőt is hívtak hozzá. A nő ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. (Via 168 óra)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.