227 millió forintból forgat koncertfilmet egy letűnt német popsztárnak a magyar kormány

POLITIKA
2017 február 28., 06:12
comments 216

Bár az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulóján bő négy hónappal túl vagyunk, a kormány talált még módot, hogy a 2017-es költségvetési tartalék terhére is milliókat költsön az eseményre. Múlt heti ülésén döntött a kormány, hogy 227 millió forintos támogatást ad egy koncertfilmre, amelyen a szabadságharc emlékéve alkalmából adott berlini, londoni és párizsi koncerteket örökítik meg.

Ezen a három helyszínen a 80-as években viszonylag népszerű, magyar származású német popsztár, Leslie Mandoki ad majd koncertet márciusban The Man Doki Soulmates nevű zenekarával.

A kormány szereti Lesli Mandokit, aki 2015-ben szintén közpénzből koncertezhetett a budapesti Várkert Bazárban. Az eseményen személyesen részt vett, sőt, nejével táncra emlékeztető tipegést is előadott Orbán Viktor. (Via Napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.