Halott nőt lopott meg a ferencvárosi orvos

bűnügy
2017 március 18., 19:52
comments 233

Lehangoló történetről számolt be szombaton a Blikk. Egy IX. kerületi lakásában rosszul lett, majd elhunyt egy idős asszony. A mentők kiérkeztek a helyszínre, de már nem tudtak segíteni rajta, ezért hívták az ügyeletes kerületi orvost, hogy állapítsa meg a halál beálltát. 

Jött is az orvos, megvizsgálta a holttestet, kitöltötte a papírokat, átadta azokat a rokonságnak, és távozott - de nem üres kézzel; vitte magával az elhunyt néni pénzzel teli pénztárcáját is. A mentők észrevették a dolgot és értesítették a rendőrséget.

"A  Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást folytat egy 61 éves budapesti férfi ellen, mert a Budapest, IX. kerület, Haller utcában egy természetes halállal elhunyt személy azonosításánál a gyanú szerint eltulajdonította annak pénztárcáját, készpénzét" - válaszolt az esettel kapcsolatban a BRFK a Blikknek, hozzátéve, hogy az elkövetőt elkapták, és meglett a tárca és a pénz is. Ellene szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás.

A családot érthető módon megviselte eset: friss gyászukban a rendőrségen kellett megjelenniük, hogy segítsék a nyomozást. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.