Nézd, milyen felháborító módon vigyorog letartóztatásakor készült fotóján ez a texasi szextanárnő!

A 27 éves Sarah Madden Fowlkes anatómiát (mi mást?) tanított a texasi Lockhart (elevation: 515, population: 12 698) gimnáziumában, de már nem tanít, mert hétfőn letartóztatták amiatt, hogy nem megfelelő kapcsolatba került egy 17 éves tanítványával. 

Konkrét szexről még csak szó sincs: a rendőrség az iskola egyik alkalmazottjának bejelentése nyomán azért tartóztatta le Fowlkest, mert "a nemi vágy felkeltését vagy kielégítését célzó szexuális tartalmat osztott meg a diákjával". 

"Amikor a gyerek az iskolában van, a szülők megbíznak az iskolában, hogy vigyáz a gyerekeikre, így aztán biztosan nincs rendben, hogy a hatalmi pozícióban lévő tanár kihasználja a diákját" - nyilatkozta Jesse Bell felügyelő az esetről. 

Az amerikai sajtó mégis azon van a leginkább felháborodva, hogy az amúgy férjezett Fowlkes a letartóztatásakor készült rendőrségi fotón nemcsak hogy nem mutat bűnbánatot, hanem pimaszul belevigyorog a kamerába. Reméljük, példás büntetése nem várat sokáig magára!

(Sacramento Bee)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.