Nézd, milyen felháborító módon vigyorog letartóztatásakor készült fotóján ez a texasi szextanárnő!

bűnügy
2017 március 22., 10:55
comments 235

A 27 éves Sarah Madden Fowlkes anatómiát (mi mást?) tanított a texasi Lockhart (elevation: 515, population: 12 698) gimnáziumában, de már nem tanít, mert hétfőn letartóztatták amiatt, hogy nem megfelelő kapcsolatba került egy 17 éves tanítványával. 

Konkrét szexről még csak szó sincs: a rendőrség az iskola egyik alkalmazottjának bejelentése nyomán azért tartóztatta le Fowlkest, mert "a nemi vágy felkeltését vagy kielégítését célzó szexuális tartalmat osztott meg a diákjával". 

"Amikor a gyerek az iskolában van, a szülők megbíznak az iskolában, hogy vigyáz a gyerekeikre, így aztán biztosan nincs rendben, hogy a hatalmi pozícióban lévő tanár kihasználja a diákját" - nyilatkozta Jesse Bell felügyelő az esetről. 

Az amerikai sajtó mégis azon van a leginkább felháborodva, hogy az amúgy férjezett Fowlkes a letartóztatásakor készült rendőrségi fotón nemcsak hogy nem mutat bűnbánatot, hanem pimaszul belevigyorog a kamerába. Reméljük, példás büntetése nem várat sokáig magára!

(Sacramento Bee)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.