Nyolcéves találmányát sikerült újként eladnia a Google-nek

TECH
2017 március 23., 10:11
comments 76

Ezek zsenik, csettintettem, amikor először hallottam a Google legújabb fejlesztéséről, a Maps app új szolgáltatásáról, amellyel a felhasználók meg tudják osztani barátaikkal pillanatnyi tartózkodási helyüket.

link Forrás

Nem azért, mintha magától a szolgáltatástól hanyat vágtam volna magam, hanem azért, mert

sikerült újként eladniuk valamit, amit már évekkel ezelőtt egyszer kitaláltak.

Ahogy azt a Business Insider is írja, az új szolgáltatás szinte minden részletében egyezik a 2009-ben bemutatott appjukkal, a Latitude-dal.

Ami pontosan ugyanezt tudta: a felhasználó megoszthatta pillanatnyi tartózkodási helyét barátaival. Csak míg akkor ebből kisebbfajta botrány lett a magánélet szentségéért aggódók körében - jogosan, mert hát azért az viccesen is elsülhet, ha valakiről folyamatosan tudni, hogy hol van -, most egyértelmű rajongás fogadta

pontosan ugyanazt a szolgáltatást.

Zsenik, na. (Via BI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.