János ki akart rabolni egy idős nőt, de menekülnie kellett, mert az átverte, közben pedig hasba is szúrta magát, ezért visszament segítséget kérni az őt kereső rendőröktől

Csütörtök kora délután a 40 éves S. János a X. kerületi Kápolna utcában késsel a kezében odalépett egy idős nőhöz, akitől azt követelte, hogy adja át a pénzét. A nő nem adta át a pénzét, de sikerült rávenni a támadót, hogy a nagyobb haszon reményében felkísérje a lakásához.

Csakhogy nem a saját ajtajához vezette a rablót, hanem egy másik bejárathoz. Miután kopogtattak, a nő szomszédja nyitott ajtót a kutyájával, akitől a János annyira megijedt, hogy elmenekült a helyszínről. Ezután hívták a rendőrséget.  

A kiérkező nyomozók éppen a szemlét tartottak a rablás helyszínén, amikor váratlanul megjelent S. János, és közölte, hogy ő követte el a bűncselekményt, ezért a rendőrök előállították.  

Mivel az egyenruhások észrevették, hogy sérülés van a férfi hasán, hívták a mentőket. A sérülés körülményeiről S. János azt mondta, menekülés közben okozta véletlenül saját magának a rablásnál használt késsel.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Most rablás kísérlete miatt nyomoznak ellene. (police.hu)  

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.