Balog Zoltán szerint az is baj a CEU-val, hogy az ott végzettek POLITIKAI TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNAK

politika
2017 április 05., 08:30
comments 492

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Kossuth Rádió reggeli műsorában beszélt a CEU elleni törvényről, amit kedden fogadott el a parlament fideszes többsége. Balog továbbra is abban a tudathasadásos állapotban érvelt, amiben az egész Fidesz-KDNP-frakció is töltötte az utóbbi néhány napot:

  • egyrészt a törvény nem a Közép-európai Egyetemet akarja ellehetetleníteni, hanem simán csak egy szabályozási kérdés,
  • másrészt viszont a Közép-európai Egyetem igenis egy rossz dolog, ahol Soros-katonákat képeznek, és ez ellen fel kell lépni.

„Soros György és szervezeteinek tevékenységét károsnak és tisztességtelennek tartjuk, küzdeni fogunk ellene.”

Ezt mondta Balog, mikor felmerült, hogy kelet-európai és balkáni országok diplomatái többször is jelezték Magyarországnak, hogy a CEU-n végzett emberek visszatérve a hazájukba politikai tevékenységet végeznek, és Soros érdekeit szolgálják. (hirado.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.