Egy tüntető narancssárga folyadékkal dobta meg a Terror házát

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A Gulyás Mártont és Varga Gergőt garázdaságért elítélő csütörtöki bírósági döntés után alakult ki egy pár száz fős spontán tüntetés, amely előbb az Oktogonra vonult, majd éjfél fele egy kisebb csoport levált és tovább ment a Schmidt Mária vezette Terror háza elé. 

Itt az egyik tüntető egy lufival dobta meg az épületet, amelyben valamilyen narancssárga folyadék volt. Nem világos, hogy festék-e vagy esetleg valamilyen egyéb folyadék, a sötétben ezt helyszíni tudósítóink nem tudták biztosan megmondani.

Fotó: Plankó Gergő / 444

A férfi ezután maga értesítette a közelben álló rendőröket, akik igazoltatták. A helyszínen elmondta, hogy azért csinálta mindezt, mert mivel a Terror háza nem egy műemléképület, kíváncsi, hogy az ő esetében milyen ítéletet fog hozni egy bíróság, őt is garázdaságért ítélik-e el. 

Fotó: Plankó Gergő / 444

Tudósítóink elmondása szerint az igazoltatás közben szimpátiadobálás indult, többen lufikkal kezdték el dobálni az épületet, de amennyire a sötétben ezt meg lehet állapítani, azokban csak víz volt, festék nélkül. 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.