Az állami televízió híradójában reklámozzák Schmidt Mária holnap megjelenő sorosozását

Média
2017 április 15., 14:31
comments 233

Az állami tévé híradójában konkrétan hírt csináltak abból, hogy Schmidt Mária történész-egyetemi tanár vasárnap reggel blogposztot jelentet meg, amiben végre lerántja a leplet a "magyar származású milliárdos" Soros György ármánykodásáról, és kiderül végre, hogy az egész nyílt társadalmazás egy maszlag, a koncepció mögött egyetlen cél lebeg: a még több pénz. 

link Forrás

Ki tudja hogyan, de az M1 leleményes riporterei megszerezték a még meg sem jelent poszt szövegét, és a spoilerezéstől sem riadtak vissza. A Soros-modell ez alapján a következőképpen néz ki:

  1. Szemelj ki egy megszerzésre érdemes üzleti célt!
  2. Küldd oda a civiljeidet!
  3. Destabilizáld a területet! 
  4. Szervezz hozzá megfelelő médiahátszelet!
  5. KREÁLJ KÁOSZT!
  6. Ha ez megvan, te legyél az, aki megszervezi a segítséget az újjáépítéshez, és közben már mazsolázhatod is ki a legjövedelmezőbb üzleteket!

Schmidt Mária "tanulmányában" egy koszovói bánya példáján vezeti le Soros György receptjét és ezt magyarországi példákkal is alátámasztja. A magyar származású milliárdos blogposztja egy másik magyar származású milliárdosról pontban vasárnap reggel 9-től lesz olvasható a méltán közismert Látószög blogon. És most időjárás. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.