Putyin szívesen rendezne nyári olimpiát

külföld
2017 május 07., 14:36
comments 34

Az orosz államfő az olimpiatörténész David Millernek adott interjút, és ekkor ejtette el, hogy Oroszországban rengeteg város van, ami alkalmas lehetne egy nyári olimpia megrendezésére. Moszkva mellett ott van a téli olimpia miatt már kiépített Szocsi, valamint Szentpétervár vagy akár Kazany is. 

Hivatalosan még nem jelentkeztek egyetlen helyszínnel sem, derült még ki a Millernek küldött válaszaiból, de hozzátette Putyin azt is, hogy nem zárná ki, hogy Oroszország végül be fogja adni a jelentkezését egy újabb olimpiarendezésre. (AP/CBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.