A drezdai szurkolók megmutatták, hogy kell leoltani egy pöcsfejű fociszövetséget

sport
2017 május 15., 11:47
comments 115

Az utóbbi idők leglátványosab fociultra-akcióját hajtotta végre a Bundesliga 2-es Dynamo Dresden szurkolótábora, a Karlsruhe elleni idegenbeli meccsen.

link Forrás

Az előzmény az volt, hogy a Karlsruhe előző, a Stuttgart ellen játszott bajnokiján a tökutolsó KSC ultrái akkorát piróztak, hogy egy időre le kellett állítani a meccset:

link Forrás

A német fociszövetség ezért keményen lecsapott: a most vasárnap játszott Karsruhe-Drezda-meccsre összesen hatezer embert engedhettek be a KSC harmincezres Vadaspark-stadionjába, beleértve a kétezer vendégjegyest. A karsruhei szurkerek tiltakozásból bojkottálták a meccset, a drezdaiak azonban látványosabbat találtak ki. Mindannyian "Harcolj a DFB ellen" felirattal díszített katonai szerelésbe bújtak és úgy tüntettek, útban a stadionba , aztán odabent is. Nehéz eldönteni, hogy a vonulás vagy a stadionbeli koreográfia mutatott-e jobban:

link Forrás

Innentől meséljenek a képek:

photo_camera Fotó: ultras-tifo.net
photo_camera Fotó: ultras-tifo.net
photo_camera Fotó: ultras-tifo.net

A meccset egyébként 4-3-ra nyerte a Drezda a tuti kieső KSC ellen.

(via peterfromtexas)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.