Rogán: Nálunk odahaza nem a munka a téma

POLITIKA
2017 május 17., 07:03
comments 109
Rogán Antal állt ki sajtótájékoztatót tartani az Európai Néppárt csúcstalálkozója közben
photo_camera Rogán Antal állt ki sajtótájékoztatót tartani az Európai Néppárt csúcstalálkozója közben Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

A nyilvánosság elől hónapok óta gondosan eldugott Rogán Antal kommunikációs miniszter kedden Rákosmentén tartott váratlan konzultációs fórumot, lett is rögtön nagy felhajtás, Juhász Péter és Együttes társai kisebb jelenetet is rendeztek, és kivonultak a sajtó munkatársai is. A hvg.hu volt olyan szerencsés, hogy egy miniinterjút készítsen a volt frakcióvezetővel, és sok mindent ugyan nem sikerült belőle kiszedni, azért elhangzottak izgalmas félmondatok. 

  • Egyelőre nincs újabb szabadalma, de ha lesz, nem titkolja el a nyilvánosság elől.
  • Feleségének nincs újabb barter üzlete, de nem is jártas benne, mert otthon nem a munka a téma.
  • Az, hogy az egykori kerületi bizalmasa, Puskás András által is vezetett Eximbank 16 milliárdos hitelt adott egy olyan cégnek, amelynek igazgatósági tagja az ő egyik szomszédja, szerinte nem magyarázandó. Méghozzá azért nem, mert egy olyan társasházról van szó, ahol 32-en laknak, és van köztük másik kormánytag is (Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter).    
  • Tervszerűen csökken a Brüsszelt megállító közterületi plakátok száma, május második felében tévére, rádióra és print sajtóra koncentrál a minisztérium. 
  • Politikai hisztériakeltés, hogy Orbán Viktor sokat posztol a Facebookon Vlagyimir Putyinról, mert uniós vezetőkről sokkal gyakrabban szokott.  

(hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.